1. موضوع قرارداد.
    • این توافق نامه برای وب سایت https://healthy-food-near-me.com معتبر است و بین کاربر این سایتها و صاحب سایت منعقد می شود (از این پس https://healthy-food-near-me.com )
    • این توافق نامه روش دریافت ، ذخیره ، پردازش ، استفاده و افشای اطلاعات شخصی کاربر و سایر اطلاعاتی را که https://healthy-food-near-me.com از کاربران سایت دریافت می کند ، تعیین می کند. کاربر اطلاعات شخصی را پر می کند.
    • برای قرار دادن اطلاعات ، اطلاعیه ، استفاده از سایت در هر یک از سایتهای thehttps: //healthy-food-near-me.com ، کاربر باید با دقت این توافق نامه را بخواند و توافق کامل خود را با شرایط آن بیان کند. تأیید رضایت کامل با این توافق نامه استفاده از سایت توسط کاربر است.
    • اگر کاربر با شرایط این توافق نامه مخالف باشد ، یا اگر به سن قانونی نرسیده است ، حق ارسال اطلاعات ، اطلاعیه ها ، استفاده از سایت را ندارد. شرکتی که از طرف آن اطلاعات ارسال می شود ، اطلاعیه.
    • با ارسال اطلاعات در سایت ها با استفاده از سایت ، کاربر داده های شخصی را وارد می کند یا این داده ها را به روش دیگری ارائه می دهد و / یا با انجام هر گونه فعالیت در سایت و / یا استفاده از هر بخشی از سایت ، کاربر صریحاً موافقت می کند با شرایط این توافق نامه و فراهم می کند https: //healthy-food-near-me.com حق دریافت ، ذخیره ، پردازش ، استفاده و افشای اطلاعات شخصی کاربر تحت شرایط این توافق نامه.
    • این توافق نامه و https را تنظیم نمی کند: //healthy-food-near-me.com مسئولیتی در قبال دریافت ، ذخیره سازی ، پردازش ، استفاده و افشای اطلاعات شخصی کاربر و هرگونه اطلاعات دیگر برای اشخاص ثالثی که توسط byttps متعلق یا اداره نمی شوند ، ندارد. : //healthy-food-near-me.com ، و افرادی که کارکنان AvtoTachki .com نیستند ، حتی اگر کاربر به سایت ها ، غذاها یا خدمات این افراد دسترسی پیدا کند از طریق https: // غذای سالم-نزدیک من دات کام یا خبرنامه. از نظر محرمانه ، این توافق نامه تنها اطلاعاتی است که در پایگاه داده سایت در یک حالت رمزگذاری شده ذخیره می شود و فقط به آدرس زیر قابل دسترسی است: //healthy-food-near-me.com.
    • کاربر اذعان می کند ، در صورت غفلت از امنیت و محافظت از داده های شخصی و اطلاعات مجوز خود ، اشخاص ثالث ممکن است دسترسی غیرمجاز به حساب و اطلاعات شخصی و سایر کاربران را بدست آورند. https://healthy-food-near-me.com هیچ گونه مسئولیتی در قبال خسارات وارده بر اثر چنین دسترسی ندارد.
  2. روش به دست آوردن اطلاعات شخصی.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • کوکی ها برای ارائه خدمات بسته به این ، به عنوان مثال ذخیره اطلاعات در یک سبد بین بازدیدها.
    • آدرس IP کاربر.
  2. همه اطلاعات توسط ما جمع آوری می شود ، همانطور که هست و در جمع آوری داده ها تغییری نمی کند. کاربر مسئول ارائه اطلاعات معتبر ، از جمله اطلاعات مربوط به داده های شخصی است. https: //healthy-food-near-me.com حق دارد ، در صورت لزوم ، صحت اطلاعات ارائه شده را تأیید کند و تأیید اطلاعات ارائه شده را درخواست کند در صورت لزوم ، ارائه خدمات به کاربر.
  3. روش استفاده از اطلاعات کاربر.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. شرایط دسترسی به پایگاه داده
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • در صورت درخواست منطقی ارگانهای دولتی که حق مطالبه و دریافت چنین داده ها و اطلاعاتی را دارند ؛
    • اگر به نظر https://healthy-food-near-me.com ، کاربر شرایط این توافقنامه و/یا سایر قراردادها و موافقت نامه های بین https://healthy-food-near-me.com و کاربر.
  7. نحوه تغییر / حذف این اطلاعات یا لغو اشتراک.
  1. کاربران در هر زمان مشخص می توانند تغییر / حذف اطلاعات شخصی (تلفن) یا لغو اشتراک کنید کار برخی از ویژگی های https://healthy-food-near-me.com ، که نیازمند در دسترس بودن اطلاعات در مورد کاربر است ، ممکن است از لحظه تغییر/حذف اطلاعات به حالت تعلیق درآید.
  2. اطلاعات شخصی کاربر ذخیره می شود تا زمانی که توسط کاربر حذف شود. اطلاع کافی از کاربر در مورد حذف یا پردازش دیگر اطلاعات شخصی ، نامه (اطلاعات) ارسال شده به ایمیل مشخص شده توسط کاربر است.
  3. حفاظت اطلاعات.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. در صورت س addressال آدرس تماس بگیرید.
  4. در صورت سوال ، آرزو ، شکایت در مورد اطلاعاتی که ارائه می دهید ، لطفا با آدرس ایمیل تماس بگیرید: Support@healthy-food-near-me.com. در صورت درخواست کتبی و با ارائه سندی که هویت و اقتدار وی را تأیید می کند ، ممکن است اطلاعاتی در مورد روش کسب اطلاعات در مورد مکان پایگاه داده به کاربر ارائه دهیم.
  5. تغییراتی در سیاست حفظ حریم خصوصی
  6. ممکن است شرایط سیاست حفظ حریم خصوصی را تغییر دهیم. در این حالت ، ما نسخه را در صفحه شرایط جایگزین خواهیم کرد ، بنابراین به صورت دوره ای دوباره بررسی کنید https://غذای سالم-نزدیک-من.com/ توافقنامه حریم خصوصی کلیه تغییرات توافقنامه از لحظه انتشار آنها لازم الاجرا می شود. با استفاده از سایت ، کاربر پذیرش شرایط جدید سیاست حفظ حریم خصوصی را در عبارت موجود در زمان استفاده کاربر از سایت تأیید می کند.
  7. شرایط اضافی
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. درصورتی که هر یک از مفاد سیاست حفظ حریم خصوصی ، از جمله هرگونه پیشنهاد ، بند یا بخشی از آن ، مغایر با قانون یا بی اعتبار شناخته شود ، این تاثیری بر مقررات باقیمانده که با قانون مغایرت ندارند ، نخواهد داشت ، آنها همچنان در نیرو کامل و معتبر است ، و هر یک از مفاد نامعتبر ، یا مقرره ای که بدون اقدامات بعدی توسط طرفین تحقق یابد ، در نظر گرفته می شود اصلاح شده ، اصلاح شده در حدی که برای اطمینان از اعتبار آن و امکان اجرای آن لازم باشد.
  3. این توافق نامه از همان لحظه استفاده کاربر از سایت ، از جمله قرار دادن آگهی ، به کاربر تسری می یابد و تا زمانی که اطلاعات مربوط به کاربر از جمله اطلاعات شخصی در سایت ذخیره نشود ، معتبر است.